Τυρταίου-Θερμοπυλών-Μειλίχου-Ιπποδάμου

Οδός  Τυρταίου

        Εδώ είναι η οδός Τυρταίου στη διασταύρωση με την οδό Θεοδότου. Τα βράδια σε αυτή την περιοχή είναι πολύ σκοτεινά λόγω του κακού φωτισμού. Επίσης από την μία πλευρά του δρόμου υπάρχουν χωράφια τα οποία χρησιμεύουν και ως χώρος στάθμευσης. Ακόμη σε κάποιο τμήμα της οδού Τυρταίου από την μία πλευρά υπάρχουν χωράφια και από την άλλη υπάρχει μία πλατεία  η οποία τα βράδια είναι πολύ σκοτεινή και έρημη καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κυκλοφορούν «περίεργοι» τύποι.  Το περίπτερο της πλατείας κλείνει κατά τις 22:30 την ώρα δηλαδή όπου εκτελείται το τελευταίο δρομολόγιο του αστικού λεωφορίου Νο 3 το οποίο έχει την πλατεία ως αφετηρία. Ακόμα οι συνθήκες αυτές δίνουν την δυνατότητα να κρυφτεί κάποιος. Το χωράφι και η πλατεία σε συνδιασμό με το σχολείο μας και με το Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών τα οποία είναι και αυτά ερημικά το βράδυ δημιουργούν φόβο στους περαστικούς.

    

         Οδός Θερμοπυλών

         Στρίβοντας από την οδό Τυρταίου στην οδό Θερμοπυλών με κατεύθυνση προς την οδό Μειλίχου συναντάμε και πάλι  από τη μια πλευρά το χωράφι και από την άλλη μαγαζιά από τα οποία κάποια έχουν κλείσει (λόγω οικονομικής κρίσης πιθανώς).  Όταν σε μια περιοχή υπάρχουν μαγαζιά τα οποία παραμένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ – τέτοια μαγαζιά μπορεί να είναι  τα ψιλικατζίδικα και τα περίπτερα- μπορούν να προσφέρουν μία αίσθηση ασφάλειας στους περαστικούς.

          Άλλα προβλήματα  που φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες είναι ότι υπάρχουν πολλές πυλωτές που προσφέρουν και αυτές τη δυνατότητα να κρυφτεί κάποιος (φωτογραφία αριστερά) και αλλοδαποί που κυκλοφορούν στους δρόμους συνήθως κατά ομάδες (φωτογραφία δεξιά).

 

Οδός Μειλίχου

   

       Παραπάνω βλέπουμε φωτογραφίες από τη διασταύρωση της οδού Θερμοπυλών με την οδό Μειλίχου.  Το γεφυράκι επιτρέπει τη διέλευση στην απέναντι μεριά της οδού Μειλίχου καθώς ενδιάμεσα ρέει ο Μείλιχος ποταμός.

        Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες από την οδό Μειλίχου. Αριστερά το ποτάμι δεξιά πολυκατοικία προσφέρουν χώρους για κρύψιμο.

  

Οδός Ιπποδάμου

      Βρίσκεται κάτω από την Νέα Εθνική οδό και στη μια πλευρά της βρίσκεται το πίσω μέρος από καταστήματα και συνεργεία τα οποία ερημώνουν το βράδυ. Επίσης όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες υπάρχουν χωράφια που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης, μαγαζί που έχει πάψει να λειτουργεί, οικοδομές που δεν είναι τελειωμένες, φορτηγά τα οποία είναι εδώ παρκαρισμένα και κατά τις βραδινές ώρες.

  

  

Η πλατεία – Το Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Πάτρας

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την πλατεία που αναφέραμε και πριν στις οποίες διακρίνονται σπασμένα φωτιστικά

  

  

Βλέπουμε παρακάτω το Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών Πάτρας  το οποίο καταλαμβάνει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Τυρταίου, Θερμοπυλών, Αμερικής και  Νέας Εθνικής Οδού